Over ons restaurant

Pizza is always a great idea

Welkom in La Trattoria

Pizzeria La Trattoriastaat garant voor dagverse en vetarme Slow Food Pizza’s, vers gemaakt in onze open keuken. Onze deeg wordt een luchtige en krokante bodem door een nieuw recept waarbij de deeg gedurende een periode van 16 uren ligt te rijzen tijdens de nacht.

Naast klassiekers als de Pizza 4 Stagioni en de Piza Pepperoni bieden we ook een reeks vernieuwende pizza’s aan zoals de Vegetarische Pizza met Quorn en de Pizza Pastrami met gerookt rundsvlees. Intussen werden ook een aantal gastronomische Pizza’s aan de menukaart toegevoegd zoals de Pizza Carpaccio Royale, de Pizza San Giacomo met St. Jacobsnootjes, de Pizza Hummus Royale en de Pizza Quaglia met kwarteleieren.

Eveneens kunnen wij het ganse aanbod vers bereiden in Calzone versie. Mensen met glutenallergie kunnen bij ons steeds terecht voor een glutenvrije pizza, een glutenvrij biertje en een glutenvrij chocolade dessert.
Voor elk wat wils in onze uitgebreide Pizza Menukaart.

U vindt bij La Trattoria de gepaste Italiaanse wijnen voor elk gerecht, zorgvuldig geselecteerd door ’s lands beste Italiaanse sommelier Claudio Acquaro, als ook een pittige Grappa of Limoncelle als Digestivo.

Van waar de naam La Trattoria?

In de traditionele Italiaanse keuken vindt men 3 genre’s van eetgelegenheden nl. De Pizzeriade Trattoria en de Restorante.

Bovenop een Pizzeria zijn wij ook een Trattoria wat de Italiaanse versie van een brasserie betekent met een kleine maar fijne kaart als typisch kenmerk.

U bent steeds welkom voor een pittige Ristretto, een Latte Macchiato of een romige Cappucino uit onze koffie menukaart.

Het Team van La Trattoria
Caroline & Dominique